Lateks nadmadraci sve su popularniji. Što je u njima toliko posebno?

By admin Nov30,2023

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOBAR san ne treba uzimati zdravo za gotovo, naročito uzimajući u obzir činjenicu da trećinu svojeg života provedemo spavajući. Potraga za savršenim madracem ili, naročito u zadnje vrijeme, nadmadracem, nikad ne završava. I to je jedna od onih stvari u koje su mnogi spremni uložiti zaista puno novca jer dobar san toliko vrijedi.

Kao na oblaku

Puno se priča o lateks nadmadracima koji pružaju dobru potporu kralježnici, udobni su i hipoalergenski. Odlučili smo provjeriti o čemu je zapravo riječ, a različite su nam recenzije u tome puno pomogle. Izdvajamo recenziju tiktokerice Nafije Khan koja je oduševljena nadmadracem od lateksa, a na početku videa je zahvalila osobi koja ga je preporučila.

Pokazala je njegovo pakiranje i postavljanje koje je, kako kaže, bilo jednostavnije od očekivanog. Kupila ga je po niskoj cijeni, a smatra da vrijedi puno više. “Kao da ležim na oblaku”, zaključila je.

Vidjeli smo kako izgleda kad se koristi, pa je došao red da provjerimo je li ovakav proizvod dostupan i u Hrvatskoj. Lateks nadmadraci dostupni su na nekoliko prodajnih mjesta, u različitim veličinama i varijantama, tako da možete pronaći onaj koji vam najviše odgovara.

Hipoalergijski nadmadraci

U Emmezeti je dostupan nadmadrac veličine 120 x 200 cm u bijeloj boji. Lateks je presvučen tkaninom, dubine je 6 cm, a nadmadrac dolazi zarolan i spreman za transport. Spreman je za korištenje isti dan nakon što ga odmotate.

Cijena nadmadraca uvelike ovisi i o veličini koju odaberete, a Prima nudi nekoliko različitih veličina nadmadraca. Nadmadrac je hipoalergijski, a zahvaljujući svojoj elastičnosti, jako se lako prilagođava konturama tijela. Ravnomjerno raspoređuje pritisak, što tijelu pruža optimalnu potporu, a lateks osigurava i uredan protok zraka, što pomaže regulaciji topline tijekom spavanja.

U Ikei možete pronaći nadmadrac s kombiniranim punjenjem od lateksa i vune. Posebno ga preporučuju osobama koje se puno miču dok spavaju jer prati pokrete tijela i pomaže mu da utone u nadmadrac bez obzira na položaj.

Hvaljen je i bijeli Traumnacht nadmadrac s Amazona. Možete birati veličinu nadmadraca, kao i vrstu punjenja. Među ponuđenima je i popularni lateks. Mnogi su kupci istaknuli kako je vrlo udoban i mekan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *