“Baš zgodno”: Ovaj organizator božićnih kuglica viralan je na društvenim mrežama

By admin Dec16,2023

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POHRANA božićnih ukrasa koji se skupljaju godinama može biti izazovna za mnoge. Neki ih čuvaju u originalnim kutijama u kojima su došli, ali to se lako pretvori u neurednu planinu istih. Nerijetko se i zbog loše organizacije može dogoditi da se pojedini ukrasi i razbiju.

Srećom, na tržištu postoje razna rješenja za pohranjivanje ukrasa koja nude besprijekorne načine za zaštitu vaših dragocjenih predmeta. A, k tome, poseban je gušt kada svaki ukras ima svoje mjesto, što ujedno i ponovno postavljanje čini beskrajno lakšim. 

Viralni organizator

Jedna takva opcija organizacije božićnih ukrasa postala je viralna na TikToku. “Ova stvar je tako zgodna! Može skladištiti do 120 ukrasa, a možete prilagoditi veličinu pregrada za manje ili veće ukrase. Ovo je savršeno da vaši ukrasi budu lijepi i organizirani dok su u skladištu”, kaže tiktokerica Morgan Winton (@ourwintonhome).

Mnogima se sviđa, ali im se ne sviđa cijena

Njezin video je u par dana pregledan više od 10 milijuna puta i prikupio je mnoštvo komentara. Neki su se osvrnuli da je ovo baš zgodno rješenje za pohranu ukrasa, ali drugi su istaknuli da im je ovaj organizator zbog visoke cijene nedostižan. 

“Sviđa mi se, ali za 300 dolara trebao bi mi i skinuti ukrase s drvca”, “Bio sam jako zainteresiran dok nisam saznao cijenu, mislim, dovraga, vjerojatno bih platio do 100 dolara, ali 300 dolara je smiješno”, “Treba mi jedan takav”, “Pa ovo je baš zgodno”, “Ovo je zapravo genijalno”, “Ovo je nevjerojatno”, neki su od njih. 

Valja napomenuti, da ova tiktokerica nije jedina koja je pohvalila ovakav organizator te se na TikToku može pronaći mnoštvo videa upravo s njime u prvom planu. Brojke pregleda su uglavnom visoke. 

Evo gdje se može kupiti

Identičan organizator kao u videima rasprodan je i na Amazonu i na službenoj stranici. Radi se o marki TreeKeeper i njihovom podesivom organizatoru ukrasa koji košta 280 eura. No našli smo sličan na Nordstromovoj stranici, koja šalje i u Hrvatsku, po sniženoj cijeni od 277.53 eura. Dolazi u crvenoj boji, ima kotačiće i može pohraniti isto do 120 ukrasa. 

Povoljnije opcije

Ako ste u potrazi za organizatorom božićnih ukrasa, ali ne želite potrošiti previše ili nemate mjesta za tako velikim organizatorom pronašli smo i neke druge, povoljnije, opcije. Možete ih vidjeti ispod. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

By admin

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *